Білоруська опозиція відкрила 14 «народних посольств» у інших державах

Читать на русском
Представники білоруської опозиції, які проживають поза межами Білорусі, відкрили 14 народних посольств у інших країнах.
Архівне фото

Представники білоруської опозиції, які проживають поза межами Білорусі, відкрили 14 «народних посольств» у інших країнах.

Про це повідомляється на сайті «Народні посольства Білорусі».

Зазначається, що рішення про створення народного посольства приймається представниками білоруської діаспори на підставі резолюції Світового конгресу білорусів, який пройшов наприкінці жовтня.

«Народні посольства відкрилися на базі діаспори в Бразилії, Великобританії і Шотландії, Німеччини, Ірландії, Іспанії (і в Каталонії), Литві, Португалії, Словенії, Україні, Фінляндії, Франції, Чехії, Швеції та Південній Кореї», - зазначається на сайті.

Там також додається, що створення народних посольств підтримується національним лідером Білорусі Світланою Тихановською і Народним антикризовим управлінням.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що лідер опозиції Білорусі Світлана Тихановська планує керувати країною протягом перехідного періоду в 45 днів у разі відмови Олександра Лукашенка від влади.

Також ми писали, що білоруські силовики відкрили вже понад півтисячі кримінальних справ у зв'язку з «організацією масових заворушень».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: