Представник омбудсмена Денисової побився з охоронцем ресторану

Читать на русском
Представник омбудсмена Верховної ради щодо дотримання прав жителів Донецької і Луганської областей Павло Лисянський побився з працівником ресторану у готельному комплексі Монарх.
Фото: Facebook

Представник омбудсмена Верховної ради щодо дотримання прав жителів Донецької і Луганської областей Павло Лисянський побився з працівником ресторану у готельному комплексі «Монарх».

Про це у Facebook повідомила уповноважений від ВР з прав людини Людмила Денисова.

«У зв’язку з повідомленнями у ЗМІ про інцидент, який стався 5 грудня 2020 року між моїм представником з дотримання прав жителів Донецької та Луганської областей Павлом Лисянським та працівником готельного комплексу «Монарх», розташованого у місті Святогірськ повідомляю наступне: у неділю вранці Павло Лисянський особисто поінформував мене про зазначений випадок», – написала Денісова.

Бійка представника омбудсмена Лисянського в ресторані СвятогірськаТелеканал ТV7 Маріуполь

Наразі чиновника тимчасово відсторонили від роботи до 21 грудня – до кінця службової перевірки. За її результатами до представника омбудсмена буде вжито відповідних заходів.

Як повідомляє видання «Новости Донбасса», конфлікт між працівником готелю і Лисянським міг виникнути через відмову останнього покинути ресторан о 22:00.

Також, відео інциденту опублікував у своєму Facebook член наглядової ради в Українській асоціації ресторанів Максим Служенко.

Нагадаємо, НАБУ закрило справу про недостовірне декларування Денісової.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: