Зведення ООС: бойовики стріляли із гранатометів біля Талаківки та Авдіївки

Читать на русском
Бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат і поранень серед українських військових не було.
Фото - штаб ООС.

Протягом минулої доби, 9 грудня, бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню. Бойових втрат і поранень серед українських військових не було.

Як повідомили у пресцентрі штабу операції Об'єднаних сил, поблизу Талаківки російсько-окупаційні війська тричі відкривали вогонь з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. В районі населеного пункту Водяне використовували стрілецьку зброю, а поблизу Авдіївки, крім цього, ще й з автоматичний станковий гранатомет.

Річниця «нормандського» саміту: як виконуються домовленості щодо ДонбасуРік тому лідери нормандської четвірки провели зустріч в Парижі. Як виконуються домовленості – на інфографіці.

Для коригування вогню з АГС зі сторони населеного пункту Мінеральне ворог застосував БпЛА типу «квадрокоптер». Українські військові збили його зі стрілецької зброї після перетину лінії розмежування.

Крім того, українські військові виявили факт інженерного обладнання позицій противником у бік своїх підрозділів в районі населеного пункту Водяне та Луганське. Біля останнього противник здійснив для цього три підриви з використанням зарядів розмінування.

Від початку поточної доби, 10 грудня, бойовики один раз порушили перемир'я. Ворог здійснив кілька пострілів зі стрілецької зброї неподалік Мар’їнки.

Нагадаємо, СММ ОБСЄ зафіксувала навчання бойовиків з бойовою стрільбою в Луганській області.

Також стало відомо, що з 27 листопада по 29 листопада проросійські бойовики на Донбасі здійснили 309 обстрілів позицій українських військових, внаслідок чого четверо українських військовослужбовців загинули, ще 15 отримали поранення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: