Шмигаль назвав офіційну дату жорсткого карантину

Читать на русском
Жорсткий карантин в Україні запровадять з 8 по 24 січня, заявив на Кабміні сьогодні прем'єр Денис Шмигаль.
Фото - «Слово і діло».

В Україні жорсткий карантин запровадять із 8 по 24 січня. Про це заявив під час засідання Кабміну прем'єр Денис Шмигаль.

За його словами, було вирішено, що з 8 по 24 січня (включно) в Україні будуть запроваджені посилені карантинні обмеження.

«До кінця року залишилося три тижні. Тому уряд вирішив не вводити карантин. Водночас сьогодні ми затвердимо обмеження на наступний рік», - пояснив він.

«Січневий» локдаун: як бізнесу підготуватися до чергових обмеженьЕксперт переконаний, що рішення оголосити жорсткий карантин у січні продиктоване тим, що влада орієнтується на настрої підприємців.

Шмигаль уточнив, що транспорт, магазини, аптеки, поштові служби і дитячі садки не закриватимуть.

Раніше стало відомо, що уряд сьогодні має намір представити повний перелік можливих карантинних обмежень, які планують запровадити у разі встановлення локдауну.

У ЗМІ писали, що Кабінет міністрів готується запровадити жорсткий карантин в Україні з 8 по 25 січня. Також планується до кінця зими продовжити режим НС.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський рекомендував прем'єр-міністру Денису Шмигалю не впроваджувати локдаун у Україні в грудні.

Крім того у МОЗ заявили, що жорсткий карантин в Україні навряд чи почне діяти з 2 січня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: