Коронавірус у світі: Індонезія починає масову вакцинацію

Читать на русском
Вже найближчим часом в Індонезії розпочнеться масова вакцинація населення від коронавірусу: в країну вже доправили першу партію китайської вакцини Sinovac Biotech Ltd.
Фото з відкритих джерел

Вже найближчим часом в Індонезії розпочнеться масова вакцинація населення від коронавірусу: в країну вже доправили першу партію китайської вакцини Sinovac Biotech Ltd.

Про це повідомляє Reuters.

Зазначається, що в країну прибуло 1,2 млн доз китайського препарату. Його в Індонезії тестували ще з серпня.

Президент країни Джоко Відодо заявив, що на початку січня уряд планує отримати ще близько 1,8 мільйона доз.

Він зауважив, що в цьому місяці Індонезія також отримає поставки сировини для виробництва 15 мільйонів доз і матеріалів для 30 мільйонів доз в наступному місяці.

Відодо також додав, що препарат все ще потребує оцінки агентства з продовольства і ліків країни, але його адміністрація вже розпочала підготовку до поширення вакцини на великому архіпелазі з населенням 270 мільйонів чоловік.

«Ми місяцями готувалися, проводячи моделювання в декількох провінціях, і я впевнений, що, як тільки буде прийнято рішення, що ми можемо почати вакцинацію, все буде готово», - сказав політик.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що британська фармацевтична компанія AstraZeneca проведе додаткові дослідження власної вакцини від коронавірусу.

Також ми писали, що компанії Biontech і Pfizer почали в США процес реєстрації вакцини від коронавірусу, ефективність якої склала 95%.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: