Трамп анонсував COVID-вакцинацію в США

Читать на русском
Його заява прозвучала після того, як в США зафіксували рекордну кількість нових випадків COVID-19 - близько 230 тисяч заражень третій день поспіль.

У США на наступному тижні стартує вакцинація від коронавірусу.

Про це заявив президент США Дональд Трамп на мітингу в Валдості, штаті Джорджія, повідомляє livemint.com у неділю, 6 грудня.

Розробка вакцин від COVID-19 просувається на небувалому раніше рівні, стверджує Трамп.

«Це зайняло би у другої адміністрації п'ять років, у нас - сім місяців. І вакцини будуть доступні на наступному тижні, і ми збираємося розпочати вакцинацію, а й багато людей вже вакциновані», - сказав президент США.

Його заява прозвучала після того, як в США зафіксували рекордну кількість нових випадків COVID-19 - близько 230 тисяч заражень третій день поспіль. При цьому США на цей час є країною з найбільшою кількістю випадків і смертей від коронавірусу у світі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що британська фармацевтична компанія AstraZeneca проведе додаткові дослідження власної вакцини від коронавірусу.

Також ми писали, що компанії Biontech і Pfizer почали в США процес реєстрації вакцини від коронавірусу, ефективність якої склала 95%.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: