Засідання Верховної ради: онлайн-трансляція

Читать на русском
У середу, 2 грудня, Верховна рада на засіданні планує розглянути низку законопроектів, зокрема щодо внесення змін до регламенту.
Фото з відкритих джерел.

У середу, 2 грудня, Верховна рада на засіданні планує розглянути низку законопроектів, зокрема щодо внесення змін до регламенту.

Народні обранці у першому читанні планують розглянути проект закону №4334, який передбачає, що з 1 січня 2021 року офіційне опублікування рішень Ради здійснюватиметься лише у газеті «Голос України».

Телеканал Рада. Прямий ефірRadaTVchannel

Крім того, заплановано розгляд у другому читанні законопроекту №3118 про внесення змін до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо забезпечення додержання державних гарантій місцевого самоврядування та захисту його економічних основ.

Нардепи також планують розглянути у другому читанні проект №3628 про внесення змін до законодавства щодо посилення відповідальності за правопорушення у сфері продажу дітям електронних сигарет і рідин, що використовуються в електронних сигаретах.

Також у другому читанні планують розгляд проекту Закону №2315 щодо забезпечення виконання рішення Конституційного Суду України стосовно оскарження ухвали суду про продовження строку тримання під вартою.

Нагадаємо, напередодні ВР включила до порядку денного та скоротила наполовину строки подачі альтернативних законопроектів та підготовки необхідних висновків до законопроектів, ініційованих президентом щодо підтримки бізнесу на карантині.

«Слово і діло» також розібралося, що обговорювали на Погоджувальній раді та за що фракції та групи готові голосувати 1-4 грудня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: