В Одесі школярі переходять на дистанційне навчання

Читать на русском
Завтра, 1 грудня, в Одесі учнів 5-11 класів переведуть на онлайн-навчання. Це пов'язано зі зростанням кількості інфікованих коронавірусом серед вчителів.
Фото: Associated Press

Завтра, 1 грудня, в Одесі учнів 5-11 класів переведуть на онлайн-навчання. Це пов'язано зі зростанням кількості інфікованих коронавірусом серед вчителів.

Про це повідомили в пресслужбі мерії.

«У зв'язку зі зростанням захворюваності серед вчителів та необхідністю перервати контакти між дітьми сьогодні, 30 листопада, на дистанційному засіданні оперативного штабу з питань ліквідації наслідків надзвичайної ситуації розглянуто питання про перехід 5-11-х класів на дистанційне навчання з 1 по 11 грудня 2020 року», – йдеться в повідомлені.

Станом на сьогодні в школах Одеси на карантин переведені 223 класи, повністю закрито 4 школи.

«Унаслідок різних захворювань наразі хворіють понад 400 педагогів міста, з них 191 – з підтвердженим діагнозом COVID-19. Більшість хворих – викладачі 5-11-х класів, які контактують з великою кількістю учнів різних класів», – пояснили у пресслужбі.

Уточнюється, що початкова школа поки працюватиме в звичному режимі.

Нагадаємо, у Києві на карантин закрито п'ять шкіл та сім дитячих садків. Раніше мер столиці Віталій Кличко говорив, що новорічні свята у садочках і школах пройдуть без батьків і гостей.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: