У Польщі напали з ножем на двох українських студентів

Читать на русском
У Польщі невідомі напали з ножем на двох українських студентів і важко поранили їх. Постраждалі в лікарні, підозрювані поки не знайдені.
pixabay.com

На південному сході Польщі невідомі напали з ножем на двох українських студентів. Постраждалі потрапили до лікарні з серйозними пораненнями.

Про це пише місцеве видання wiadomosci.pl в п'ятницю, 27 листопада.

У Польщі знову почалися протести проти заборони абортівТисячі протестувальників знову вийшли на вулиці польської столиці, виступаючи проти рішення Конституційного суду Польщі, яке забороняє проведення більшості абортів в країні.

Інцидент стався в одній з квартир в місті Жешуві, яку орендували студенти в адміністративному центрі Підкарпатського воєводства.

Як повідомив представник пресслужби поліції Жешув Адам Шеленг, напад стався близько 4 ночі (за київським часом) 27 листопада. Поліція на місці встановила, що в результаті застосування гострого інструменту (ймовірно ножа - ред.) були поранені двоє молодих чоловіків: громадян України у віці 19 і 21 рік.

За інформацією RMF24, одного з постраждалих українців поліція виявила в будинку без свідомості, а іншого - біля будинку, де вони проживали. У квартирі поліція зафіксувала сліди бійки.

Поліція поки не встановила підозрюваних і нікого не затримала. Зараз прокуратура збирає інформацію, яка дозволить з'ясувати обставини нападу.

Нагадаємо, на початку листопада в Україні обрали запобіжний захід чоловікові, який влаштував різанину в Кривому Розі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: