Зведення ООС: бойовики стріляли неподалік Мар'їнки і Старогнатівки

Читать на русском
26 листопада збройні формування Російської Федерації та її найманці два рази порушили домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року.

Упродовж минулої доби, 26 листопада, збройні формування Російської Федерації та її найманці два рази порушили домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи 22 липня 2020 року.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник вів вогонь з великокаліберного кулемета поблизу Мар’їнки. Неподалік населеного пункту Старогнатівка ворог застосував станковий протитанковий гранатомет.

Ворожі постріли не становили загрози для життя та здоров’я наших захисників, тож вогонь у відповідь вони не відкривали.

Бойових втрат і поранень серед українських воїнів не було.

Від початку поточної доби, 27 листопада, російсько-окупаційні війська та їх найманці один раз відкрили вогонь з підствольного гранатомета, великокаліберного кулемета та стрілецької зброї в передмісті Авдіївки. На інших напрямках уздовж лінії розмежування порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

Бойових втрат і поранень серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає.

Нагадаємо, МЗС України направило ноту протесту РФ через відправку чергового «гумконвою» на Донбас. Відомство зажадало від Росії неухильно дотримуватися міжнародних зобов'язань, в тому числі двосторонніх договорів доставки гуманітарних вантажів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: