У Польщі назвали дату вакцинації населення від коронавірусу

Читать на русском
У Міністерстві закордонних справ Польщі анонсували проведення першої вакцинації в країні від коронавірусу. Вона відбудеться в січні-лютому.
Фото з відкритих джерел.

У Міністерстві закордонних справ Польщі анонсували проведення першої вакцинації в країні від коронавірусу. Вона відбудеться в січні-лютому.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ Польщі Шимон Шинковський, пише Onet.pl.

Вакцина від коронавірусу: скільки доз планують закупити країни світуУкраїна розраховує отримати вакцину від коронавірусу в рамках програми COVAX. США, Канада і деякі інші країни резервують вакцину у компаній-розробників.

За його словами, Польща з літа веде переговори щодо поставки вакцини. Заступник міністра говорить, що поляки «матимуть гарантований доступ до вакцини від COVID-19».

Нагадаємо, з 7 листопада у Польщі посилили карантинні обмеження. Зокрема, закрили заклади культури, обмежили роботу торгових центрів.

За прогнозом Всесвітньої організації охорони здоров'я, масова вакцинація у світі може розпочатися в середині 2021 року. «Слово і діло» розібралося, скільки доз і який препарат планують закуповувати країни.

Як відомо, українська вакцина від коронавірусу вже пройшла доклінічні випробування, в тому числі на тваринах, під час яких підтвердилася її ефективність.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: