У Міноборони повідомили, скільки кораблів і суден відремонтували за рік

Читать на русском
Цього року Міноборони планувало відремонтувати 12 бойових кораблів і катерів, а також 9 судів. За даними відомства, в цілому план вдалося виконати.
mil.gov.ua

Цього року Міноборони планувало відремонтувати 12 бойових кораблів і катерів, а також 9 судів. На деяких катерах і кораблях ремонт вже завершений. В цілому план вдалося виконати.

Про це повідомили в пресслужбі Міноборони в четвер, 26 листопада.

Оборона в кредит: які катери Британія може побудувати для УкраїниВісім британських ракетних катерів допоможуть Україні реалізувати концепцію москітного флоту.

«У поточному році з метою відновлення технічної готовності і підтримки справності наявного корабельно-катерного складу ВМС України на судноремонтних підприємствах України було розміщено для проведення ремонту 12 бойових кораблів і катерів, а також 9 суден забезпечення», - йдеться в повідомленні.

За даними відомства, на деяких кораблях, катерах і суднах ремонтні роботи вже завершені, а на інших - ще тривають роботи з відновлення їх технічного стану.

«В цілому, план судноремонту на поточний рік практично вдалося реалізувати. До кінця року очікуємо завершення всіх ремонтів на наших кораблях, катерах і суднах забезпечення», - підвели підсумок в Міноборони.

Нагадаємо, в квітні цього року українські катери «Нікополь» і «Вишгород» спустили на воду після ремонту.

А в липні Україна і Франція підписали контракт на будівництво катерів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: