Зведення штабу ООС: чотири обстріли, є загиблий

Читать на русском
Обстріли зафіксували поблизу населених пунктів Шуми та Південне. На цих ділянках ворог застосовував стрілецьку зброю і підстовбурний гранатомет.

За минулу добу, 24 листопада, бойовики чотири рази порушили перемир'я на Донбасі. В результаті обстрілу загинув український військовослужбовець.

Про це повідомили в пресцентрі штабу ООС вранці в середу, 25 листопада.

Обстріли зафіксували поблизу населених пунктів Шуми та Південне. На цих ділянках ворог застосовував стрілецьку зброю і підстовбурний гранатомет.

Крім того, використовуючи стрілецьку зброю, противник провокував захисників неподалік від Водяного.

Вибори на Донбасі: чи виконає Росія усі умови до березняВибори на Донбасі можуть бути передбачені тільки у законі про особливий статус ОРДЛО, а на рівні ТКГ збираються «заморозити» конфлікт, який політично триватиме ще дуже довго, вважає експерт.

По позиціях українських військ у передмісті Авдіївки прицільний вогонь вів ворожий снайпер. У результаті пострілу снайпера важке вогнепальне поранення отримав військовослужбовець Об'єднаних сил. Його доставили до лікувального закладу.

«На жаль, проведені невідкладні реанімаційні заходи не дали результатів. Врятувати життя воїна не вдалося», - повідомили в штабі ООС.

Від початку поточної доби, 25 листопада, по всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Раніше ОБСЄ задокументувала 2 випадки порушення режиму тиші на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: