Вибори мера Дніпра: Філатова переобрали на другий термін

Читать на русском
Чинний мер Дніпра Борис Філатов був переобраний на другий термін - у другому турі він набрав більше голосів, ніж Загід Краснов.
Фото Ліга

Чинний мер Дніпра Борис Філатов був переобраний на другий термін - у другому турі він набрав більше голосів, ніж Загід Краснов.

Про це повідомляє Дніпровський міськвиконком.

Секретар міськради Олександр Санжара заявив, що після підрахунку 100% протоколів, у чинного мера 80,61% або 150 782 голосів виборців.

Вибори мерів: хто перемагає у другому туріДругий тур місцевих виборів відбувся 22 листопада. Садовий, Філатов, Сєнкевич і ще кілька чинних мерів зберегли свій пост.

Раніше соціологи повідомляли про те, що за даними екзит-полу чинний мер Дніпра Борис Філатов отримав підтримку 78,75% виборців, а його конкурент Загід Краснов - 18,25%.

Філатов вперше був обраний мером Дніпра у 2015 році. У першому турі місцевих виборів у жовтні 2020 року він не набрав понад 50% голосів виборців і вийшов у другий тур разом із кандидатом від партії «Громадська сила» Загідом Красновим.

Нагадаємо, 22 листопада в 11 містах України відбувся другий тур виборів мера.

Спостерігачі зафіксували нечисленні порушення виборчого процесу, серед яких спроби сфотографувати бюлетень і недостатня кількість урн і кабінок.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: