Другий тур виборів мера Дніпра призначили на 22 листопада

Читать на русском
Дніпровська міська виборча комісія призначила другий тур виборів мера на 22 листопада. Жоден з кандидатів не набрав 50 плюс 1 відсоток.
Фото - «Слово і діло».

Дніпровська міська виборча комісія призначила другий тур виборів мера на 22 листопада.

«Таке рішення зумовлено тим, що жоден з кандидатів не набрав 50% +1 голос виборців», - цитують ЦВК «Українські новини».

Вибори мерів: хто перемагає одразу, а кому доведеться йти на другий турКиїв, Одеса, Дніпро, Львів, Полтава, Кривий Ріг обиратимуть мера у другому турі. Хто перемагає у першому?

Нагадаємо, що до міськради проходять шість політичних сил. Найбільше відсотків забрала «Пропозиція» — 29%, далі «Опозиційна платформа — За життя» — 17%, «Слуга народу» — майже 12%, «Громадська сила» — майже 10%, «Європейська солідарність» — 8% і «Блок Вілкула «Українська перспектива» - 6%.

Як стало відомо,** 15 листопада** 2020 року повторне голосування відбудеться у Волинській (м. Луцьк), Донецькій (м. Краматорськ), Одеській (м. Одеса), Сумській (м. Суми) та Хмельницькій (м. Кам'янець-Подільський) областях.

22 листопада 2020 року таке голосування відбудеться у Дніпропетровській (м. Дніпро та м. Кривий Ріг), Донецькій (м. Слов'янськ), Закарпатській (м. Ужгород), Київській (м. Бровари), Львівській (м. Дрогобич та м. Львів), Полтавській (м. Полтава) та Рівненській (м. Рівне) областях.

Нагадаємо, 25 жовтня відбулися місцеві вибори. «Слово і діло» зібрало результати екзитполів щодо місцевих виборів в обласних центрах і деяких великих містах України та пропонує подивитись, у яких містах перемагають чинні мери в першому турі, а в яких обласних центрах, найвірогідніше, слід очікувати другого туру голосування.

Також наші аналітики вивчили, які політсили набирають найбільшу кількість голосів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: