У торговельному центрі в США сталася стрілянина, є поранені

Читать на русском
В одному із торговельних центрів в американському місті Воватоса, штат Вісконсин, сталася стрілянина, внаслідок якої щонайменше 8 осіб отримали поранення.
Фото: TVU25

В одному із торговельних центрів в американському місті Воватоса, штат Вісконсин, сталася стрілянина, внаслідок якої щонайменше 8 осіб отримали поранення.

Про це повідомляє ABC News.

Зазначається, що усіх постраждалих, серед яких 7 дорослих та один підліток, вже доправили до лікарні. Їх життю нічого не загрожує.

Водночас, поліція розпочала пошукову операцію – нині правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який встиг втекти до їх приїзду. Наразі на місці події працюють близько 75 поліцейських.

Повідомляється також, що до справи підключили співробітників ФБР.

Нагадаємо, раніше стрілянина сталася в американському місті Рочестер, внаслідок чого 2 людини загинули та ще 14 отримали поранення.

Також ми писали, що увечері 2 листопада в центрі Відня невідомі почали стрілянину. Терористичні атаки сталися відразу в шести локаціях, в тому числі й на центральній площі Грабен. Правоохоронці ліквідували одного з нападників, ще чотирьох затримали. Для боротьби зі злочинцями та забезпечення в місті порядку австрійська влада залучила армію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: