Замовники стрілянини в Броварах ще не встановлені – Венедіктова

Читать на русском
Протягом першого півріччя в Україні знешкоджено 11 банд, із них вісім саме в Київській області, зокрема банди, які влаштували стрілянину в Броварах під Києвом.
Вікіпедія

Протягом першого півріччя в Україні знешкоджено 11 банд, з них вісім саме в Київській області, зокрема банди, які влаштували стрілянину в Броварах під Києвом. Але замовників встановити досі не вдалося.

Про це заявила генпрокурор Ірина Венедіктова на координаційній нараді прокуратури, поліції та СБУ, повідомляє УНІАН у четвер, 16 липня.

Стрілянина в Броварах та зґвалтування в Кагарлику: чи гарантує МВС безпекуОстанні події в Кагарлику та Броварах свідчать про те, що держава втрачає монополію на примус, вважає експерт.

За її словами, 50 учасникам стрілянини були оголошені підозри, 18 з них є членами організованих злочинних угруповань.

Разом з тим генпрокурор підкреслила, що замовники цього злочину й досі не встановлені.

Крім того, сказала Венедиктова, за пів року були розкриті лише дві банди, які в своїй злочинній діяльності застосовували зброю і вибухівку як знаряддя злочину.

Нагадаємо, 29 травня в Броварах сталася стрілянина через перерозподіл маршрутів перевезення пасажирів. Поранення отримали три людини. Поліція вже затримала 43 людини. При цьому встановлено особи 67 осіб, які брали участь в стрілянині.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: