Протести в Єревані: активісти вимагають відставки Пашиняна

Читать на русском
Сьогодні в центрі Єревану відбувається мітинг опозиції - активісти вимагають відставки прем'єр-міністра Вірменії Миколи Пашиняна.

Сьогодні в центрі Єревану відбувається мітинг опозиції - активісти вимагають відставки прем'єр-міністра Вірменії Миколи Пашиняна.

Про це повідомляє News.am.

На площі Свободи зібралися декілька сотень людей.

«Після відставки Нікола Пашиняна парламент має обрати прем'єр-міністра, сформувати тимчасовий уряд національної згоди, який вирішить три завдання», - заявив член Верховного органу АРФ Дашнакцутюн Ишхан Сагателян.

За його словами, тимчасовий уряд має переглянути угоду про перемир'я в Нагірному Карабасі, зробити позачергові кроки щодо розв'язання всіх проблем, що виникли внаслідок війни та організувати вільні, справедливі, на рівних умовах парламентські вибори.

Нагадаємо, президент Азербайджану Ільхам Алієв і прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян за посередництва президента РФ Володимира Путіна підписали заяву про припинення війни в Нагірному Карабасі. За її умовами контролювати дотримання режиму тиші в регіоні будуть турецькі та російські миротворці.

Через домовленості про закінчення війни в Карабасі Єреван охопили протести.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: