У ЗСУ за добу виявили 202 нових випадки COVID-19

Читать на русском
У Збройних силах України за минулу добу лабораторно підтверджено 202 нових випадки зараження коронавірусом.
Фото - ЗСУ.

У Збройних силах України за минулу добу лабораторно підтверджено 202 нових випадки зараження коронавірусом.

«З них в установи охорони здоров'я шпиталізовано 38 осіб. Стан здоров'я пацієнтів задовільний, отримують необхідне лікування», - сказано у повідомленні Командування Медичних сил ЗСУ.

Рік тому у Китаї був зафіксований перший випадок COVID-19: що за цей час сталося в Україні та світіІмовірно 17 листопада 2019 року в Ухані був зафіксований перший випадок зараження новим коронавірусом.

На лікуванні вдома під контролем медичної служби перебувають 165 осіб, зокрема 41 військовослужбовець і 15 працівників ЗСУ в Київській області, 29 військовослужбовців і 5 працівників ЗСУ у Львівській області, та 28 військовослужбовців у Житомирській області.

Загалом станом на 10:00 19 листопада у ЗСУ на гостре респіраторне захворювання COVID-19 хворіють 2525 людей. Одужали за період пандемії 5 839, летальних випадків - 25. На ізоляції, у тому числі самоізоляції, знаходяться 390 людей.

Нагадаємо, за минулу добу коронавірус в Україні виявили у 13 357 осіб, зафіксовано 257 летальних випадків, 7400 пацієнтів одужали.

У Києві - 1348 нових випадків коронавірусу.

Як відомо, торік у Китаї був зафіксований перший випадок COVID-19. За цей час пандемія коронавірусу охопила більшість країн світу. «Слово і діло» пропонує пригадати, хто зі світових лідерів та президентів держав вже хворів на COVID-19.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: