В Україні виділили понад 100 мільйонів на мобільні шпиталі у трьох містах

Читать на русском
Кабмін виділив 118 млн гривень на розгортання мобільних шпиталів для хворих на COVID-19 в Києві, Одесі та Краматорську.
Фото Слово і діло

Кабінет міністрів на позачерговому засіданні виділив 118 млн гривень на мобільні шпиталі для пацієнтів з коронавірусом в трьох містах України.

Про це повідом міністр охорони здоров'я Максим Степанов на брифінгу у вівторок, 17 листопада.

Ляшко розповів подробиці відкриття тимчасового госпіталю для хворих на коронавірус у КиєвіМОЗ готується до створення в Києві тимчасового госпіталю для приймання хворих на коронавірус. Його хочуть відкрити у столичному Палаці спорту.

За його словами, гроші спрямують на розгортання мобільних госпіталів для хворих на COVID-19 в Києві, Одесі та Краматорську.

«Вчора на позачерговому засіданні уряду було прийнято постанову про виділення коштів на облаштування мобільних шпиталів. Всього було виділено 118 млн грн, вони будуть облаштовані в Києві, Одесі та Краматорську», - повідомив Степанов.

У той же час, як повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль сьогодні під час виступу в Раді, зараз в Україні необхідності розгортати шпиталі немає. Однак робота з їх підготовки на випадок погіршення ситуації з коронавірусом ведеться на постійній основі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що тимчасові мобільні шпиталі в Києві можуть розгорнути у разі потреби в виставковому центрі або Палаці спорту. На це знадобиться близько 245 млн грн. А у Львові допускають облаштування такого шпиталю на стадіоні «Львів-Арена».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: