У МОЗ уточнили, хто може розраховувати на планову госпіталізацію

Читать на русском
За словами міністра, на планові госпіталізацію та операції можуть розраховувати вагітні, новонароджені та пацієнти з онкологією.
Фото МОЗ

У МОЗ уточнили, хто з українців може розраховувати на проведення планової госпіталізації, через те, що раніше повідомлялося про заборону планових операцій через пандемію коронавірусу.

Про це повідомив голова міністерства охорони здоров'я Максим Степанов сьогодні під час брифінгу, передає пресслужба відомства.

За словами міністра, на планові госпіталізацію та операції можуть розраховувати вагітні, новонароджені та пацієнти з онкологією.

Коронавірус у світі: в яких країнах протестували проти карантинуУ Німеччині, Франції, Італії, Австралії та Британії протестували проти нових карантинних обмежень через коронавірус.

«Це надання допомоги в результаті ускладнення перебігу вагітності та пологів, надання медичної допомоги вагітним, породіллям, новонародженим, надання медичної допомоги в спеціалізованих відділеннях закладів охорони здоров'я пацієнтам з онкологічними захворюваннями, надання паліативної допомоги в стаціонарних умовах», - уточнив голова МОЗ.

За словами Степанова, якщо у результаті відстрочки госпіталізації існує ризик для життя і здоров'я, зупиняти її не будуть.

Раніше в МОЗ перерахували основні симптоми легкого перебігу китайського коронавірусу, одним із яких є невисока лихоманка.

Також нагадаємо, станом на ранок, 11 листопада, в Україні встановили 10 611 нових випадків коронавірусу - найбільше заражень зафіксовано в Києві, Одеській, Київській, Львівській і Запорізькій областях.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: