ВР змінила календарний план роботи на цьому тижні

Читать на русском
Верховна рада скасувала пленарні засідання з 18 по 20 листопада. Нардепи працюватимуть в комітетах і групах.
фото Інформатор

Верховна рада скасувала пленарні засідання з 18 по 20 листопада. Нардепи працюватимуть в комітетах і групах. У разі необхідності парламент може зібратися на позачергове засідання.

Рішення про зміну календарного плану на засіданні у вівторок, 17 листопада, підтримали 282 народних депутата.

Погоджувальна рада: за що фракції та групи готові голосувати 17-20 листопадаВерховна рада планує заслухати Шмигаля і рекомендувати Кабміну скасувати карантин вихідного дня.

«Внести зміни до календарного плану проведення четвертої сесії ВРУ дев'ятого скликання, період з 18 по 20 листопада відвести для роботи народних депутатів в комітетах, комісіях, фракціях і групах. У разі необхідності ВРУ буде збиратися на позачергове засідання», - оголосила в.о. глави Ради Олена Кондратюк.

Нагадаємо, сьогодні в Раді проходить пленарне засідання. У залі парламенту звітує про боротьбу з коронавірусом і планами щодо карантину прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Разом з тим на сьогоднішньому засіданні нардепи планують розглянути проєкти постанов про скасування карантину «вихідного дня», а також про своєчасне інформування про введення карантинних обмежень. Законів щодо КСУ в порядку денному немає.

Раніше повідомлялося, що на сьогодні в Раді хворіють на коронавірус 27 депутатів. Також інфіковані COVID-19 спікер ВР і перший віце-спікер.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: