Стало відомо, як вплине коронавірус у Разумкова на роботу ВР

Читать на русском
Обов'язки голови Верховної ради Дмитра Разумкова на пленарних засіданнях на період його хвороби можуть виконувати його заступники.

Обов'язки голови Верховної ради Дмитра Разумкова на пленарних засіданнях на період його хвороби можуть виконувати його заступники.

Про це 12 листопада повідомив голова парламентського комітету з питань регламенту, депутатської етики та організації роботи ВР Сергій Кальченко, пише УНН.

Кожен шостий депутат ВР захворів на коронавірусУ Верховній раді заразилися коронавірусом 75 народних депутатів, тобто кожен шостий. Також хворіють Зеленський і Разумков.

«Є перший заступник, заступник голови - вони можуть вести засідання. Ми бажаємо Дмитру Олександровичу якнайшвидшого одужання, але, скажімо так, головувати на пленарних засіданнях можуть перший заступник і заступник, які можуть відкривати і закривати засідання», - розповів Кальченко.

Також він додав, що вже були приклади, коли на засіданні головуючими виступали заступники голови ВР.

Нагадаємо, на цьому тижні стало відомо, що на коронавірус захворів президент України Володимир Зеленський, глава ОПУ Андрій Єрмак, керівник Мінфіну Сергій Марченко і спікер Верховної ради Дмитро Разумков.

Також повідомлялося, що Зеленський і Єрмак проходять лікування від коронавірусу в «Феофанії».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: