Колектив НАДУ просить Зеленського не передавати заклад під управління МОН

Читать на русском
Колектив Національної академії державного управління при президентові України закликає Володимира Зеленського не поспішати із передачею закладу під управління Міністерства освіти і науки.
Фото з відкритих джерел

Колектив Національної академії державного управління при президентові України закликає Володимира Зеленського не поспішати із передачею закладу під управління Міністерства освіти і науки.

Відповідне звернення опублікувала представниця інтересів трудового колективу НАДУ Ія Дегтярьова у Facebook.

У ньому зазначається, що працівники академії занепокоєні рішенням президента України Володимира Зеленського передати заклад під управління МОН без будь-якого обговорення.

«Колектив Національної академії, за результатами спільного обговорення зазначеної ситуації на відкритих зборах первинної профспілкової організації, виступає за збереження закладу при Президентові України. У разі неможливості цього звертається до вищого керівництва держави з пропозицією щодо подальшого функціонування Національної академії та її регіональних інститутів державного управління як самостійних закладів вищої освіти з особливими умовами навчання фахівців для органів державного управління та місцевого самоврядування», - йдеться у зверненні.

Окрім Зеленського, втрутитися у ситуацію працівники НАДУ закликають також колишніх президентів Леоніда Кравчука, Леоніда Кучму, Віктора Ющенка, Петра Порошенка, спікера Верховної ради Дмитра Разумкова, прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, т.в.о. міністра освіти Сергія Шкарлета та інших.

Нагадаємо, раніше голова держави Володимир Зеленський підписав указ про передачу Національної академії державного управління при президентові України до сфери управління МОН.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: