«Право на владу»: чи допоможе «карантин вихідного дня» зупинити поширення пандемії

Читать на русском
Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу Право на владу ведуча Наталія Мосейчук разом із гостями студії говоритимуть про те, як вплине на економіку карантин вихідного дня.
Слово і діло

Сьогодні, 12 листопада, о 21.45 на каналі «1+1» у ток-шоу «Право на владу» говоритимуть про запровадження в Україні «карантину вихідного дня», а також його вплив на економіку та бізнес.

Уряд таки запровадив «карантин вихідного дня» та оголосив всю Україну помаранчевою зоною. Нові обмеження боляче вдарять по дрібному та середньому бізнесу, чимало невдоволених і серед решти українців.

Під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук разом з гостями обговорить, чи справді «карантин вихідного дня» допоможе зупинити пандемію, скільки людей цього разу залишаться без роботи, та чи відшкодують урядові компенсації збитки підприємцям.

Також ще однією темою програми стануть податкові нововведення, яким затято пручаються ФОПи.

У програмі сьогодні візьмуть участь: голова комітету ВР з питань здоров'я нації, медичної допомоги та медичного страхування Михайло Радуцький, голова Комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев, голова політичної партії «За майбутнє» Ігор Палиця, народний депутат від фракції ВО «Батьківщина» Іван Крулько, міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства (2019-2020) Тимофій Милованов, лідер руху SaveФОП Сергій Доротич, викладач Києво-Могилянської та Львівської бізнес-шкіл Валерій Пекар.

На онлайн-включеннях з «Право на владу» також будуть: міністр культури Олександр Ткаченко, міський голова Львова Андрій Садовий, лікар-пульмонолог Світлана Гук, ресторатор Максим Храмов, кандидат медичних наук, колишній головний лікар Одеської обласної лікарні (2005-2010) Сергій Калинчук.

Сьогодні о 21.45 на каналі «1+1».

Традиційно в режимі онлайн «Слово і діло» допомагатиме команді «Право на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру: перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Дискусія може бути перервана, якщо слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Нагадаємо, «Слово і діло» розбиралося, чи не є нові карантинні обмеження перешкоджанням господарській діяльності та як оскаржити в суді рішення уряду.

Також ми розбирались з експертами, як Кабмін має реагувати на відмову бізнесу дотримуватися карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: