Найєм отримав нову посаду в «Укроборонпромі»

Читать на русском
Колишній народний депутат Мустафа Найєм отримав посаду у концерні «Укроборонпром». Тепер він - директор по активах концерну.

Колишній народний депутат Мустафа Найєм отримав посаду у концерні «Укроборонпром». Тепер він - директор по активах концерну.

Про це в четвер, 12 листопада, повідомила пресслужба «Укроборонпрому».

«Мустафа Найєм, який займався взаємодією з органами державного управління, очолить напрямок роботи з активами та моніторингу державних оборонних замовлень підприємств-учасників концерну», - йдеться в заяві.

Сам Найєм заявив, що найближчим часом головним предметом взаємин із державою будуть реформування Концерну, контракти з замовниками та ефективність використання активів.

«Для розуміння сьогодні у власності підприємств Укроборонпрому знаходиться понад 11 млн кв м. нерухомості, з яких понад 210 000 кв. м. - це надлишкове майно, яке вже давно не залучено в виробничих процесах підприємства Концерну, а тому, може бути продано або передано в оренду. Моє завдання як директора за активами полягатиме в тому, щоб під час реформування Концерну всі ці процеси відбувалися прозоро, відкрито і з максимальною ефективністю для підприємств», - сказав Найєм.

Він підкреслив, що сумнівні схеми виведення майна з оборонних підприємств повинні залишитися в минулому.

Раніше президент України Володимир Зеленський звільнив Айвараса Абрамовичуса з посади голови ГК «Укроборонпром» і призначив нового виконуючого обов'язки голови концерну.

Також нагадаємо, в листопаді минулого року Найєма призначили заступником генерального директора «Укроборонпрому».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: