Росія відправила війська до Карабаху

Читать на русском
Російська Федерація відправила на територію Нагірного Карабаху військових, які виконуватимуть миротворчу місію, про розміщення якої раніше домовилися лідери Вірменії, Азербайджану та Росії.
Ілюстративне фото з відкритих джерел

Російська Федерація відправила на територію Нагірного Карабаху військових, які виконуватимуть «миротворчу» місію, про розміщення якої раніше домовилися лідери Вірменії, Азербайджану та Росії.

Про це повідомляє NEWS.am.

Зазначається, що РФ відправила до Карабаху близько 2 тисяч «миротворців». Вони вирушили до регіону літаками ІЛ-76 військово-транспортної авіації з аеродрому Ульяновська.

Основу так званого миротворчого контингенту Росії складуть підрозділи Центрального військового округу РФ. Всього буде задіяно 1 960 військових, 90 бронетранспортерів і 380 одиниць техніки.

Президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив у відеозверненні, що, окрім росіян, до вирішення конфлікту у Карабасі залучать миротворчий контингент з Туреччини.

Нагадаємо, президент Азербайджану Ільхам Алієв та прем’єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян за посередництва президента РФ Володимира Путіна підписали заяву про припинення війни у Нагірному Карабасі.

Через це у вірменській столиці почалися масштабні акції протесту.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: