У Вашингтоні почалися протести через президентські вибори

Читать на русском
У Вашингтоні почалися акції протесту після виборів президента в США. Попри мирний характер мітингів, правоохоронці затримали трьох демонстрантів.
Фото - Reuters.

У Вашингтоні почалися акції протесту після виборів президента США. Попри мирний характер мітингів, правоохоронці затримали трьох демонстрантів.

Демонстранти почали збиратися поблизу Білого дому після завершення голосування. У ніч з вівторка на середу протести були мирними, однак сталося два невеликих зіткнення, пише NBC Washington.

Трамп vs Байден: що потрібно знати про кандидатів на пост президента СШАПрезидентські вибори в США відбудуться 3 листопада. За пост в Білому домі борються Дональд Трамп і Джо Байден.

Згідно з даними ЗМІ частина протестувальників прийшла з плакатами проти чинного президента Дональда Трампа.

Раніше стало відомо, що влада США готується до можливих безладів після президентських виборів, через що Білий дім обнесуть додатковим парканом по всьому периметру.

Нагадаємо, кандидат від Республіканської партії, чинний президент США Дональд Трамп, за попередніми результатами виборів у США лідирує в шести штатах - у Флориді, Джорджії, Айові, Північній Кароліні, Техасі та Огайо.

Також пропонуємо почитати на «Слово і діло» колонку Владислава Фарапонова про те, хто є виборцем Байдена, а хто обирає Трампа.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: