Поліція затримала чоловіка, який погрожував підірвати ресторан у центрі Києва

Читать на русском
Сьогодні до Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий зайшов до ресторану на бульварі Лесі Українки та почав погрожувати персоналу, що підірве заклад.
Нацполіція

Сьогодні до Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що невідомий зайшов до ресторану на бульварі Лесі Українки та почав погрожувати персоналу, що підірве заклад.

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції Києва.

На місце події негайно виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група районного управління поліції, вибухотехніки та кінологи. Зловмисник був затриманий.

«Мінування» шкіл, лікарень, станцій метро, вокзалів в Україні: чи знаходять «мінерів»Із 719 анонімних дзвінків про мінування лише у 115 випадках правоохоронцям вдалося встановити особу мінера.

За попередньою інформацією, у чоловіка не було виявлено жодних вибухових пристроїв, однак правоохоронці продовжують ретельну перевірку приміщення та прилеглу територію.

Наразі на місці події працівники профільних служб проводять перевірку щодо наявності вибухових речовин.

«Поліцейські встановили анкетні дані правопорушника, це - уродженець Івано-Франківської області 1987 року народження. Наразі з ним на місці спілкуються правоохоронці. Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Печерського управління поліції. Після перевірки буде надана правова кваліфікація цій події», - повідомили у Нацполіції.

Нагадаємо, в неділю, 1 листопада, київські правоохоронці отримали повідомлення про мінування мосту Патона.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: