З'ясувалося, коли озвучать проміжні дані щодо виборів у Києв

Читать на русском
Районні виборчі комісії вже подали у Київську міську територіальну виборчу комісію оригінали протоколів голосування на виборах в столиці. Проміжні результати будуть озвучені у вівторок, 3 листопада.
Фото - «Слово і діло».

Районні виборчі комісії вже подали у Київську міську територіальну виборчу комісію оригінали протоколів голосування на виборах в столиці.

«Здали 9 територіальних виборчих комісій. Сьогодні на 14 годин заявила свій приїзд десята територіальна виборча комісія, Святошинська, яка включає 10-й і 11-й округи. Всі інші за вихідні приїхали і здали», - повідомила на онлайн-брифінгу глава міськвиборчкому Валентина Королькова.

Місцеві вибори: як результати мерів співвідносяться з рівнем їхньої відповідальностіДеякі чинні мери зберігають свою посаду за підсумками першого туру виборів. Як їхні результати співвідносяться з рівнем відповідальності.

За її словами, проміжні результати будуть озвучені у вівторок, 3 листопада:

«Всі дані по цифрам будуть оголошені завтра Ниловим Миколою Вікторовичем, заступником голови міської територіальної виборчої комісії ... Проміжні дані затверджені будуть оприлюднені завтра о 13 годині».

Раніше було оприлюднено поіменний список депутатів, які пройшли до Київської міської ради за підсумками місцевих виборів в Україні.

Як відомо, місцеві вибори в Україні відбулися 25 жовтня. Явка по країні склала 36,88%.

«Слово і діло» проаналізувало, як корелюються результати мерів на виборах і рівень виконання їхніх обіцянок.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: