Зведення ООС: бойовики 2 рази порушили режим тиші

Читать на русском
Упродовж минулої доби збройні формування Російської Федерації два рази порушили домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.
Фото - штаб ООС.

Упродовж минулої доби збройні формування Російської Федерації два рази порушили домовленості, досягнуті в рамках Тристоронньої контактної групи.

Як інформує штаб Операції об’єднаних сил, факт порушення режиму припинення вогню зафіксовано у вечірній час у районі населеного пункту Водяне, де ворог застосував стрілецьку зброю.

Динаміка обстрілів сил ООС: 81 порушення режиму припинення вогню у вересніУ зоні ООС у вересні було зафіксовано 81 обстріл. В результаті загинув військовий, ще 3 отримали поранення. Були також і небойові втрати.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил не було.

Від початку поточної доби, 2 листопада, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою підрозділами Об’єднаних сил.

Раніше ОБСЄ зафіксувала 39 випадків порушення режиму тиші на Донбасі.

Також бойовики на Приазов'ї запустили через лінію розмежування безпілотник.

Крім того за словами міністра юстиції Дениса Малюськи, у непідконтрольних районах Луганської та Донецької областей фальсифікують дані про народжуваність і смертність громадян. Завдяки цьому в ОРДЛО неправомірно переоформлюють нерухомість або отримують допомогу від України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: