Президент Болгарії знову пішов на самоізоляцію через COVID-19

Читать на русском
Президент Болгарії Румен Радев перебуває на карантині після того, як коронавірус підтвердили у голови апарату президента Димитра Стоянова.
Фото з відкритих джерел.

Президент Болгарії Румен Радев перебуває на карантині після того, як коронавірус підтвердили у голови апарату президента Димитра Стоянова.

Як пише «Радіо Свобода», Стоянов пішов на самоізоляцію ще 26 жовтня. З колегами він спілкувався за три дні до того, як лікарі діагностували у нього COVID-19.

Хто з українських топ-політиків і чиновників захворів на коронавірусНа коронавірус перехворіли Олена Зеленська, Юлія Тимошенко, Вадим Новинський. Наразі хворіє Петро Порошенко.

Також серед оточення болгарського лідера на коронавірус захворіли прем'єр-міністр країни Бойко Борисов і губернатор Центрального банку Димитр Радев.

Таким чином, глава держави та інші особи працюватимуть віддалено.

Згідно з останніми даними, в Болгарії з населенням майже 7 мільйонів осіб COVID-19 підтвердили в 48 150 громадян країни, з них 19 695 побороли коронавірусну недугу, а 1 225 пацієнтів померли від її наслідків.

Раніше ЗМІ вже писали, що президент Болгарії Румен Радев, який контактував з хворим на коронавірус, пішов на самоізоляцію. Але тоді тест на COVID-19 у чиновника виявився негативним.

Нагадаємо, «Слово і діло» пропонує подивитися, хто з українських політиків і чиновників підхопив COVID.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: