Кабмін погодив кандидатуру на посаду голови Митної служби – ЗМІ

Читать на русском
В уряді узгодили кандидатуру Павла Рябікіна на посаду голови Державної Митної служби. Рябікін обіймав посаду гендиректора аеропорту Бориспіль.
focus.ua

В уряді узгодили кандидатуру Павла Рябікіна на посаду голови Державної митної служби.

Рябікін обіймав посаду гендиректора аеропорту Бориспіль з березня 2017 року. Про це повідомило РБК-Україна джерело в уряді.

22 жовтня Кабмін звільнив Андрія Павловського з посади в.о. голови Держмитслужби. Він був уже третім керівником відомства, яке запрацювало менш як рік тому - в грудні 2019, після поділу Держфіскальной служби. Павловського змінив Євген Єнтіс, який прийшов працювати в відомство за часів Максима Нефьодова на посаду заступника голови, а до цього працював у ДП Прозорро.

Кабмін 22 жовтня звільнив також керівників низки регіональних митниць. Міністр фінансів Сергій Марченко заявив, що Держмитслужба найближчими днями отримає повноцінного керівника, вже оголошено відбір.

Раніше Кабінет міністрів призначив тимчасово виконувачем обов'язків голови Державної архітектурно-будівельної інспекції України (ДАБІ) Ірину Король.

Також повідомлялося, що 23 жовтня уряд усунув Юрія Васильченка з посади голови Державної інспекції містобудування та Олексія Башкірова з посади голови Державної сервісної служби містобудування України.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: