Кабмін перенаправив понад 61 млн грн з онкодіагностики на дороги

Читать на русском
Уряд передав на розвиток доріг у Львівській області 61,55 млн гривень з проєкту бюджетної програми МОЗ.
deltafinance.com.ua

Уряд в рамках перерозподілу бюджетних коштів передав на розвиток доріг у Львівській області 61,55 млн гривень з проєкту бюджетної програми МОЗ.

Про це сказано в розпорядженні Кабінету міністрів №1276-р від 21 жовтня, яке підписав прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

З COVID-фонду витратили на медицину тільки 15% коштівЗ 19 млрд грн, які вже були виділені з Фонду боротьби з коронавірусом, тільки 15 відсотків направили безпосередньо в медичну галузь.

Як сказано в документі, Державне агентство автомобільних доріг за бюджетною програмою 3111800 «Реалізація державного інвестиційного проєкту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області» отримає 61,552 млн. гривень з проєкту бюджетної програми МОЗ щодо вдосконалення молекулярно-генетичної діагностики онкологічних захворювань.

Всього в цій бюджетній програмі Кабмін перерозподілив 104,7 млн ​​гривень.

Таким чином, агентство автомобільних доріг на ремонт трас загального користування у Львівській області отримає 60% від цієї суми.

Ще 20 млн грн отримає Міністерство освіти і науки (на реставрацію головного корпусу ЛНУ імені Івана Франка), а 10 млн грн — Міністерство енергетики на розвиток потужностей Новокостянтинівської шахти.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з Фонду боротьби з коронавірусом було витрачено на ремонт доріг в дев'ять разів більше, ніж на забезпечення лікарень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: