У Бразилії помер учасник випробування вакцини від коронавірусу

Читать на русском
Один з учасників випробувань вакцини від коронавірусу, розробленої Оксфордським університетом та британсько-шведською фармацевтичною компанією AstraZeneca, помер у Бразилії.
Фото з відкритих джерел.

Один з учасників випробувань вакцини від коронавірусу, розробленої Оксфордським університетом та британсько-шведською фармацевтичною компанією «AstraZeneca», помер у Бразилії.

Джерело, знайоме з цим питанням, повідомило Reuters, що випробування припинили би, якби доброволець отримав вакцину від COVID-19. Але чоловік отримував плацебо.

28-річний доброволець з Ріо-де-Жанейро помер 15 жовтня. Причиною стали ускладнення через COVID-19. Компанія не надала ніяких додаткових подробиць, пославшись на конфіденційність медичних даних учасників випробувань.

Нагадаємо, Бразилія є однією з країн, які найбільше постраждали від коронавірусу. Вона знаходиться на третьому місці в світовому антирейтингу за кількістю хворих COVID-19.

Влада країни повідомляля, що вони планують використовувати китайську вакцину від коронавірусу.

Раніше стало відомо, що американська компанія «Johnson&Johnson» призупинила надання доз своєї вакцини від COVID-19 учасникам випробувань через невідому хворобу у добровольця.

Також «Слово і діло» зібрало дані про те, скільки вакцин знаходяться на стадії розробки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: