Мінфін США розширив список санкцій щодо Ірану

Читать на русском
США ввели санкції проти Китаю за діяльність, пов'язану з підтримкою судноплавних ліній Ісламської Республіки Іран. У списку санкцій потрапили шість юридичних і двоє фізичних осіб.
Фото - iStock.

США ввели санкції проти Китаю за діяльність, пов'язану з підтримкою судноплавних ліній Ісламської Республіки Іран (IRISL). У списку санкцій потрапили шість юридичних і двоє фізичних осіб.

Як сказано у повідомленні Міністерства фінансів США китайські громадяни і компанії потрапили під обмеження за надання підтримки іранській транспортній компанії IRISL (Islamic Republic of Iran Shipping Lines), яка, за інформацією відомства, допомагає армії Ірану.

Санкції проти Росії: за яких умов тиск на РФ буде посилюватисяЗдійснювати тиск на Росію будуть продовжувати тільки в Штатах, оскількице частина американської зовнішньої політики, водночас відносини з ЄС за деякий час стабілізуються, вважає експерт.

Житель Австралії Ахмед Лукман Таліб і його компанія потрапили під санкції за надання фінансової та матеріальної підтримки тероризму. Австралійця звинуватили в тому, що він допомагав терористичному угрупованню Аль-Каїда - торгував дорогоцінними каменями, а отримані гроші направляв бойовикам, повідомили в американському міністерстві.

Тепер активи згаданих фізичних і юридичних осіб у США будуть заморожені, а американські громадяни і компанії не зможуть мати з ними ніяких справ.

Нагадаємо, раніше в США розширили санкційний список проти Росії.

Також «Слово і діло» аналізувало, за яких умов санкційний тиск на Росію буде посилюватися.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: