Голова Служби автодоріг на Вінниччині вийшов з-під варти

Читать на русском
На рахунок антикорупційного суду надійшло майже 4 млн грн застави, внесеної в якості альтернативи тримання під вартою підозрюваного.
Ігор Алексєєв

За підозрюваного у наданні неправомірної вигоди начальник Служби автомобільних доріг у Вінницькій області Ігоря Алексєєва внесли майже 4 млн грн застави.

Про це журналісту «Слово і діло» повідомили у відділі комунікацій Вищого антикорупційного суду.

«За керівника Служби автодоріг у Вінницькій області ще 12 жовтня внесли 3,933 млн грн застави», – сказали у суді.

Також з'ясувалося, що 13 жовтня ВАКС розглянув скаргу адвоката Алексєєва про негайне звільнення його з-під варти, оскільки за нього було внесено заставу у повному обсязі. Слідчий суддя ВАКС Андрій Біцюк клопотання задовольнив частково і постановив звільнити з-під варти підозрюваного.

Нагадаємо, 9 жовтня ВАКС заарештував Алексєєва з альтернативою 3,93 млн грн застави. Раніше 8 жовтня детективи НАБУ спільно з СБУ затримали начальника Служби автомобільних доріг Вінницької області, який для вирішення питання щодо зміни бюджетних витрат за 4,2 млн грн намагався підкупити голову Вінницької обласної державної адміністрації Сергія Борзова.

Начальника облавтодору затримали «на гарячому» відразу після передачі ним першої частини хабара (200 тис. гривень). Справу кваліфікували за ч. 3 ст. 369 КК України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: