Україна оновила список країн «червоної» і «зеленої» зон

Читать на русском
Міністерство охорони здоров'я 16 жовтня оновило список країн червоної і зеленої зон з урахуванням епідситуації з COVID-19.
dpsu.gov.ua

Міністерство охорони здоров'я України в п'ятницю, 16 жовтня, оновило список країн «червоної» і «зеленої» зон з урахуванням епідситуації з COVID-19.

Про це повідомляється на сайті МОЗ.

Пандемія коронавірусу: в яких країнах посилюють заходи безпеки через Covid-19Збільшення штрафів, обов'язкове носіння маски на вулиці, онлайн побачення з літніми родичами. Як в світі підсилюють заходи щодо боротьби з Covid-19.

Так, у «червоному» списку опинилися 44 країни (в попередньому переліку МОЗ їх було 46). З «небезпечної» зони вибули Об'єднана Республіка Танзанія і Руанда.

Серед країн, які залишаються в «червоній» зоні: Чехія, Ізраїль, Нідерланди, Бельгія, Франція, Велика Британія, Вірменія, Словаччина, США, Румунія і Швейцарія.

До «зеленого» списку МОЗ входять 149 країн, в тому числі: Грузія, Польща, Угорщина, Туніс, Хорватія, Мальдіви, Бразилія, Росія, Італія, Канада, Індія, Швеція, Білорусь, Греція, Туреччина, Литва і Єгипет.

Нагадаємо, в Україні 15 жовтня оновили зони карантину. У «червону» потрапили такі обласні центри, як Харків, Полтава, Суми, Тернопіль, Хмельницький, Чернівці, Чернігів.

У МЗС повідомляли, що для українських туристів зараз відкриті кордони 58 країн.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: