Туреччина готова взяти участь у Кримській платформі - Зеленський

Читать на русском
Лідер Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган запевнив у готовності його країни підтримати майбутню платформу по деокупації Криму.

Лідер Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган запевнив у готовності його країни підтримати майбутню платформу по деокупації Криму. Туреччина також готова бути активним учасником Кримської платформи.

Про це сьогодні повідомив президент України Володимир Зеленський під час пресконференція в Анкарі, де він перебуває із робочим візитом, пише пресслужба ОПУ.

«Я запросив Туреччину приєднатися до Кримської платформі. Це інструмент для захисту прав кримчан і деокупації півострова. Вдячний вам, пане президенте (Ердоган - ред.) за готовність підтримати її та бути активним учасником», - підкреслив він.

Раніше Зеленський висловлював надію, що Туреччина погодиться приєднатися до процесу деокупації Криму і відіграватиме велику роль у Кримській платформі. Глава держави планував обговорити це під час зустрічі з турецьким лідером.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський сьогодні, 16 жовтня, розпочав візит до Туреччини та розповів, чого очікує від цієї поїздки.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: