У Сумах рівень захворюваності на коронавірус наближається до рекорду - Ляшко

Читать на русском
У Сумах рівень захворюваності на коронавірус наближається до рекордного показника - 1 000 хворих осіб на 100 тисяч населення.
Фото МОЗ

У Сумах рівень захворюваності на коронавірус наближається до рекордного показника - 1 000 хворих осіб на 100 тисяч населення.

Про це заявив сьогодні ввечері на брифінгу за підсумками засідання Державної комісії ТЕБ та НС заступник голови МОЗ, головний санітарний лікар Віктор Ляшко.

«Рівень захворюваності в місті Суми наближається до рекордних 1 000 осіб на 100 тис. населення. Зараз він становить 954 на 100 тис. населення», - зазначив заступник міністра.

Він також розповів про тривожну ситуацію в інших містах.

«До червоного рівня епідемічної небезпеки потрапляють дев'ять обласних центрів. Це Чернівці, Хмельницький, Чернігів, Харків, Сєвєродонецьк, Полтава, Суми, Івано-Франківськ та місто Тернопіль», - сказав Ляшко.

За його словами, рівень захворюваності в містах Івано-Франківськ та Тернопіль знаходиться на межі, близької до «помаранчевої» зони. Ляшко сподівається, що дотримання протиепідемічних заходів допоможе повернути ці обласні центри до «помаранчевої» зони карантину.

Нагадаємо, сьогодні в Україні оновили зони карантину.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: