Зеленський представив нову главу Чернігівської ОДА

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський 15 жовтня представив Анну Коваленко на посаді голови Чернігівської ОДА.
president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський 15 жовтня представив Анну Коваленко на посаді голови Чернігівської обласної державної адміністрації.

Про це повідомила пресслужба ОПУ.

Президент Зеленський став більше їздити країною перед місцевими виборами – дослідженняВід початку каденції найбільше візитів по регіонах президент України Володимир Зеленський здійснив у вересні 2020 року.

Як повідомляється, указ №430 про призначення Анни Коваленко головою Чернігівської ОДА президент підписав 13 жовтня. У той же день своїм указом №429 він звільнив з посади колишнього голову ОДА Андрія Прокопенка.

Сьогодні, 15 жовтня, під час візиту до Чернігівської області Зеленський представив Коваленко як нову главу обласної держадміністрації.

«Вона буде єдиною в Україні жінкою, яка очолює область. Дедалі більше жінок будуть ставати головами обласних державних адміністрацій. Я вважаю, що це дуже важливо. Для всіх українців важливо, щоб людина була порядна, щоб вона була чесна і професійна. Я вважаю, що саме ця людина є такою», - зазначив президент.

У свою чергу Коваленко запевнила, що готова до роботи на новій посаді, добре розуміє проблеми, перспективи та прагнення регіону.

Зазначимо, Анна Коваленко - активістка Майдану, колишній депутат Верховної ради від «Слуги народу». Коваленко працювала в ОПУ з 4 вересня 2019 року по 22 квітня 2020 року.

До призначення головою Чернігівської ОДА Коваленко займала посаду заступника міністра розвитку громад і територій України.

Нагадаємо, попередній голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко подав у відставку місяць тому.

Також повідомлялося, що Зеленський призначив нових голів РДА в шести областях.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: