Синоптики прогнозують дощі в трьох областях

Читать на русском
В Україні в середу, 14 жовтня, очікується переважно сонячна погода в більшості регіонів, проте в трьох західних областях пройдуть дощі.
фото з відкритих джерел

В Україні в середу, 14 жовтня, очікується переважно сонячна і тепла погода в більшості регіонів, проте в трьох західних областях пройдуть дощі.

Такий прогноз оприлюднили на сайті Укргідрометцентру.

Київ опинився у двадцятці міст із найбруднішим повітрямВ українській столиці знову фіксують підвищений рівень забруднення повітря. Показники забруднення перевищують норму більш ніж в 1,5 рази.

Як повідомляють синоптики, опади сьогодні очікуються у Львівській, Івано-Франківській та Закарпатській областях. Температура повітря вдень у західних регіонах складе +10 +17 градусів, а вночі +7 +13.

У всіх інших областях України - мінлива хмарність і без опадів.

У східних областях вдень очікується від +22 до +24, а вночі від +9 до +13 градусів. На півночі країни прогнозують вдень + 19 +21, а вночі + 9 +13 градусів.

У південних областях температура повітря складе + 18 +20, а вночі +11 +14. У центральних областях вдень повітря прогріється до +17 +24. У нічний час доби градусник покаже +11 +13.

У Києві хмарно, але без опадів. Температура повітря вдень складе +17 +19, а вночі +11 +13 градусів.

Крім того, за даними Укргідрометцентру, 14-15 жовтня в східних областях і більшості районів Сумської та Одеської областей збережеться надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Нагадаємо, у Києві вересень побив 100-річний температурний рекорд.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: