КПВВ «Станиця Луганська» знову закривають на карантин

Читать на русском
Україна з 15 жовтня закриває контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду Станиця Луганська. Причина - спалахи коронавірусу в Луганській області.
v.variant.com.ua

Україна з 15 жовтня закриває контрольно-пропускний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська». Причина - запобігання поширенню COVID-19 в Луганській області.

Про це повідомив пресцентру штабу ООС у вівторок, 13 жовтня. Відповідне розпорядження дав командувач ОС.

Бойовики знову блокують роботу ОБСЄ і КПВВ на ДонбасіОкупанти продовжують блокувати роботу місії ОБСЄ, а також обмежують роботу двох пунктів пропуску на Донбасі.

Так, КПВВ «Станиця Луганська» буде закритий з 15 жовтня і до півночі 1 листопада через поширення захворюваності коронавірусом.

При цьому в штабі Операції об'єднаних сил відзначили, що у випадках соціально-гуманітарного характеру командування може дозволити проїзд через КПВВ (в разі смерті близьких, термінової операції і т.д.). Всі випадки будуть розглядатися індивідуально штабом ООС і Державною прикордонною службою України.

Відзначимо, КПВВ «Станиця Луганська» залишався єдиним працюючим пунктом пропуску, через який можна було потрапити на непідконтрольну територію в Луганській області.

Нагадаємо, КПВВ «Мар'їнка» і «Станиця Луганська» вже закривали на карантин влітку цього року. Відновили роботу пункти пропуску з 10 червня.

А з 1 вересня КПВВ на Донбасі перейшли на осінній графік роботи.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: