КПВВ «Станиця Луганська» відновив роботу

Читать на русском
Контрольний пункт в’їзду-виїзду Станиця Луганська відновив роботу 5 жовтня. Усі КПВВ на Донбасі працюють за осіннім графіком.
Фото - Держприкордонслужба(архів).

Контрольний пункт в’їзду-виїзду «Станиця Луганська», який був закритий через масштабні пожежі на Луганщині, відновив роботу 5 жовтня.

«У зв’язку зі зниженням рівня пожежонебезпеки у регіоні, відповідно до рішення командуючого об’єднаних сил, КПВВ «Станиця Луганська» відновив функціонування 5 жовтня з 9:00. Усі КПВВ на Донбасі працюють за осіннім графіком – щоденно з 7:00 до 18:30», - сказано у повідомленні Держприкордонслужби.

Пожежі на Луганщині: які причини могли призвести до трагедіїВиникненню пожеж на Луганщині сприяли обстріли з непідконтрольної території, й розслідування має це врахувати, вважає експерт.

Також прикордонники повідомили, що з міркувань безпеки в бік тимчасово окупованої території України після 18:00 громадян пропускати не будуть.

Прикордонники нагадують, що рух через КПВВ «Мар’їнка» закритий, оскільки бойовики блокують пропуск дорожнім коридором «Курахове-Донецьк». Рух через КПВВ «Новотроїцьке» обмежено, оскільки рух дорожнім коридором «Маріуполь-Донецьк» окупанти дозволяють два рази на тиждень.

Нагадаємо, робота КПВВ «Станиця Луганська» була припинена 1 жовтня у зв’язку із небезпекою поширення пожеж та детонації боєприпасів.

Ліси на Луганщині горять майже тиждень.

Правоохоронні органи розглядають чотири основних версії виникнення масштабних пожеж у Луганській області.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: