У МВС розповіли, про що домовився Аваков зі своєю британською колегою

Читать на русском
Правоохоронні органи України та Великої Британії відпрацюють механізми боротьби із транскордонною та кіберзлочинністю, а також нелегальною міграцією.
Фото: МВС України

Правоохоронні органи України та Великої Британії відпрацюють механізми боротьби із транскордонною та кіберзлочинністю, а також нелегальною міграцією.

Про це повідомляє пресслужба МВС.

Зазначається, що домовитися про двосторонню співпрацю між українським та британським МВС вдалося їхнім очільникам під час зустрічі 7 жовтня.

В ході зустрічі Арсен Аваков та Прітті Петел обговорювали питання взаємодії між правоохоронцями України та Великої Британії у різних напрямках, зокрема приділили особливу увагу питанням співробітництва у міграційній політиці, боротьбі із транскордонною та кіберзлочинністю, а також оперативному обміну даними.

Сторони домовились направити до Великої Британії українських експертів для ознайомлення із системою фіксації правопорушень, їх обробки та аналізу для можливого запровадження в нашій країні.

Ще одна українська делегація відвідає Британію для ознайомлення з новітньою системою захисту паспортів та проведення експертизи документів.

Нагадаємо, міністерство внутрішніх справ може впровадити проєкт з підготовки службових собак для виявлення людей з ознаками захворювання коронавірусом.

Також ми писали, що у МВС не виключають, що причиною пожеж у Луганській області була диверсія.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: