НАБУ і СБУ проводять обшуки у справі про збиток Дунайському пароплавству

Читать на русском
НАБУ і СБУ під керівництвом САП влаштували обшуки вдома у фізосіб, а також в офісах компаній, які проходять у справі про нанесення збитку ПАТ Українське Дунайське пароплавство.
фото Facebook Українське Дунайське пароплавство

НАБУ і СБУ під керівництвом САП влаштували обшуки вдома у фізосіб, а також в офісах компаній, які проходять у справі про нанесення збитку ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство».

Про це повідомили в пресслужбі НАБУ у четвер, 8 жовтня.

«Детективи НАБУ спільно з ГУ КЗЕД СБУ за процесуального керівництва САП здійснюють обшуки за місцем проживання фізичних осіб, офісів низки компаній та інших об'єктів у межах розслідування можливих зловживань, через які ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» (засноване Мінінфрастуктури) завдано збитків в особливо великих розмірах», - сказано в повідомленні.

Як уточнили в бюро, мова йде про можливе незаконне відчуження 32 ліхтерів (барж), що належать ПрАТ «УДП», які в подальшому вивезли за кордон. Попередня правова кваліфікація справи - ч.2 ст.364 КК України.

Також повідомляється, що факти про можливі зловживання НАБУ розслідує з листопада 2019 року.

Нагадаємо, чотири роки тому Українське Дунайське пароплавство повернулося на ринок річкових круїзів.

У вересні цього року в інтерв'ю «Слово і діло» міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, концесія яких портів в Україні запланована найближчим часом.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: