Українське Дунайське пароплавство повертається на ринок річкових круїзів

Читать на русском
З квітня до середини жовтня Українське Дунайське пароплавство перевезло близько 7 тис. туристів з ЄС.

Українське Дунайське пароплавство в 2016 році змогло успішно повернутися на ринок річкових круїзів і має намір розвивати цей напрямок пасажирських перевезень наступного року.

Про це заявив голова правління ПрАТ «Українське Дунайське пароплавство» Дмитро Барінов в ефірі телеканалу «Перший Ізмаїльський», передає «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС.

У 2016 році вдалося домовитися з одним із лідерів туристичного ринку Німеччини – компанією Bigxtra Touristik. У підсумку за минулу навігацію теплохід «Молдавія» й теплохід «Україна» зробили по 24 рейси кожен маршрутом Пассау-Будапешт-Пассау. З квітня до середини жовтня ці два судна Українського Дунайського пароплавства перевезли близько 7 тис. туристів з ЄС.

За його словами, провал у перевезеннях 2015 року відбувся через банкрутство багаторічного фрахтувальника Українського Дунайського пароплавства – компанії «Ніко-Турс».

Україна відновлює шлях «із варягів у греки» на тлі транзитного загострення з РосієюУкраїна має намір вкласти інвестиції в розвиток морських портів та річкової інфраструктури для залучення перевізників товарів із Китаю та країн Азії в Балтійський регіон.

Німецька компанія Bigxtra має намір продовжити співпрацю з Українським Дунайським пароплавством і в 2017 році – вже продано 4 тисячі турів на наступний сезон.

Як повідомлялося раніше, переправа Орлівка-Ісакча, яка з'єднає Румунію та Україну через річку Дунай, буде введена в експлуатацію в жовтні 2017 року згідно з оцінкою за песимістичним сценарієм розвитку.

Нагадаємо, Україна і Молдова починають будівництво ділянки залізниці Басарабяска-Березине в обхід Придністров'я.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: