Британське кредитне агентство повертається на ринок України

Читать на русском
Відзначається, що половина з 2,5 млрд піде на спільне з Британією виробництво ракетних катерів для ЗСУ, про що домовилися напередодні.
фото ОПУ

На український ринок повертається Британське експортно-кредитне агентство (UKEF).

Відповідної домовленості між Україною і Великою Британією була досягнута у четвер, 8 жовтня, повідомляє пресслужба уряду Великобританії.

«UKEF відновлює роботу на українському ринку з підтримки британського експорту і тепер може надати кредитні гарантії в розмірі до 2,5 млрд фунтів стерлінгів для британсько-українських торговельних контрактів», - йдеться в повідомленні.

Даною підтримкою зможуть скористатися конкретні галузі, визначені в Меморандумі про взаєморозуміння з урядом України. Пріоритетними секторами співробітництва є оборона, сільське господарство, інфраструктура, енергетика та охорона здоров'я.

Відзначається, що половина з 2,5 млрд піде на спільне з Британією виробництво ракетних катерів для ЗСУ, про що домовилися напередодні.

Нагадаємо, в Лондоні 8 жовтня відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського та прем'єр-міністра Британії Бориса Джонсона, під час якої було підписано Угоду про політичну співпрацю, вільну торгівлю і стратегічне партнерство.

Також відзначимо, 7 жовтня президент України Володимир Зеленський розпочав візит до Великої Британії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: