Навальний дав перше після отруєння інтерв’ю

Читать на русском
Російський опозиціонер Олексій Навальний дав своє перше після виписки з лікарні інтерв’ю журналісту та блогеру Юрію Дудю.
Фото: Слово і діло

Російський опозиціонер Олексій Навальний, який був отруєний бойовою нервово-паралітичною речовиною із групи «Новачок» у серпні, дав своє перше після виписки з лікарні інтерв’ю журналісту та блогеру Юрію Дудю.

Навальний розповів про ті відчуття, які були в нього під час перебування в комі після отруєння. Він заявив, спочатку нічого не відчував.

«Ти просто спиш у відключці, це не схоже навіть на сон», - зауважив він.

За словами опозиціонера, вихід із коми був для нього набагато складнішим. Він повідомив, що 18 днів знаходився під дією наркотичних ліків, після чого ще деякий час його «знімали з наркоти».

«Я пережив напівсмерть, потім кому, потім були ще пекельні наркотичні галюцинації. Увесь цей наркотріп, ніби у Пелевіні або у «Страху та ненависті в Лас-Вегасі», по повній програмі», - зазначив Навальний.

Політик додав, що йому довгий час здавалося, що він живе у паралельній реальності, в якій він потрапив в аварію у Берліні, а японський професор «зробить йому нові ноги та спину».

«Галюцинації, в моєму випадку, це ніякі не рожеві слони, не балакучі зайці. Це ніяке не приємні відчуття. Це пекельна річ. Це було дуже погано», - підкреслив Навальний.

Нагадаємо, 20 серпня російському опозиціонеру Олексію Навальному стало зле в літаку, що летів з Томська до Москви. Він втратив свідомість.

Пізніше його перевезли в клініку Берліна. Лікарі заявили, що Навального отруїли речовиною з групи «Новачок».

Нині Навального вже виписали з лікарні. Він проходить курс реабілітації в Німеччині.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: