Літак із Навальним вилетів до Берліна

Читать на русском
Літак Bombardier Challenger, який має доставити російського опозиціонера Олексія Навального з Росії на лікування до Німеччини, вилетів з аеропорту в Омську.
twitter.com/Kira_Yarmysh

Літак Bombardier Challenger, який має доставити російського опозиціонера Олексія Навального з Росії на лікування до Німеччини, вилетів з аеропорту в Омську. На борту разом з опозиційним політиком перебуває його дружина Юлія.

Про це повідомила прессекретар політика Кіра Ярмиш в Twitter.

Навального вивезли з омської лікарні та незабаром реанімобіль прибув до аеропорту Омська. Через годину прессекретар повідомила, що Навального підняли на медичний борт. Ще через пів години літак вилетів із аеропорту.

«Літак з Олексієм вилетів до Берліна. Величезне дякую всім за підтримку. Боротьба за життя і здоров'я Олексія тільки розпочинається, і треба буде пройти ще дуже багато, але зараз хоча б зроблено перший крок», - написала Ярмиш.

Як відомо, 20 серпня Навальному стало зле в літаку, на якому він летів з Томська до Москви. Авіалайнер екстрено приземлився в Омську. Після цього опозиціонера госпіталізували вже без свідомості. Він знаходився в реанімації з підключеним апаратом ШВЛ. Передбачається, що Навального отруїли, але російські медики спростовують таку ймовірність.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Регулярную подборку актуальной проверенной информации от «Слово и дело» читайте в телеграм-канале Pics&Maps

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: